autostrada, strategie extrem de bine definita

O strategie extrem de bine definita este legata de folosirea celei mai inalte tehnologii prin investitiile efectuate in dotarea cu utilaje si mijloace de transport in conformitate cu normele europene de ultima ora,colaborand cu parteneri foarte seriosi, cu traditie si experienta in tipul de tehnologie pe care le realizaza,prioritatea acordand-o furnizorilor germani cunoscuti pentru calitatea si tehnologia avansate implicate in realizarea produselor acestora.

In domeniul proiectarii folosim, atunci cand aceasta trebuie sa o realizam noi, parteneri cu notorietate in domeniul proiectarii si arhitecturii, proiectanti care s-au remarcat prin lucrari a caror recunoastere este atat nationala cat si internationala. Etica si integritatea asigurarii calitatii superioare a lucrarilor noastre vor continua sa fie principiile noatre de baza, asa fel incat siguranta executiilor conform normelor legale in vigoare si principiile protejarii mediului inconjurator sa fie la cota maxima. In perioada imediat urmatoare, cu scopul de a respecta trendul european in domeniu ne vom extinde baza de dotari tehnologice cu un fond de investitii de peste 2 mil.de euro asa fel incatĀ  oportunitatea de a contracta lucrari care sa fie executate rapid si de calitate sa fie la nivelul optim garantat.

Administrarea tehnica a lucrarilor efectuate, reprezinta un tel de finalizareĀ  a fiecarui contract cu parteneri care au receptat lucrarile noastre. Specialisti nostri in domeniul service-ului, asigura functionarea fara probleme a tuturor departamentelor tehnice ale obiectivului realizat si predat de compania noastra.Prin echipa pe care o avem compusa din specialisti de profil tehnic si operativ asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale beneficiarior, recomandand societatea nostra ca una dintre cele mai competente si disciplinate de pe piata din vestul ROMANIEI.