constructii bihor

SC TRANSMARIEV SRL
BORS NR243/b
JUD BIHOR
J05/492/2007
CUI:21234772

PREZENTAREA COMPANIEI

S.C. TRANSMARIEV SRL este o societate cu capital romanesc, infiintata in 2007, avand sediul in BORS-JUD.BIHOR la nr.243/b. Societatea are circa 100 de angajati, obiectul principal de activitate fiind, transporturi rutiere,realizare de terasamente,activitati de demolare,lucrari de constructii si pregatire a terenului,precum activitati de imbunatatiri funciare .

In perioada 2007-2012 cifra totala de afaceri a fost de peste 12 milioane de euro, realizand o cifra medie anuala de afaceri de 2,5 mil de euro. Intre lucrarile realizate in aceasta perioada cea mai inportanta a fost STATIA DE EPURARE ARAD, lucrare in valoare de 39 milioana euro.

constructii bihor

Lucrarea, reper de calitate al societatii noastre,a fost executata prin finantarea de catre un consortiu germano-israelian BRAMAG. In caliate de subantreprenor am fost implicati in realizarea de obiective de investitie contractate de STRACO autostrazi,TRACO Bucuresti,STRABAG Austria,SELINA,EUROSTRADE.

Separat de aceste obiective am realizat constructia de hale si platforme industriale cum sunt SAMSUNG,SHC ORADEA,SALONTA,in prezent avem in derulare realizarea unei investitii cu capital american in MARGHITA,o hala de 3000 mp, investitie de cca 5 milioane de euro.

Suprafata halelor depaseste 60 de mii mp.inclusiv pardoseli betonate,realizate impreuna si cu CIVILA CONSTRUCT BIHOR. O alta categorie de lucrari in care ne-am specialzat in ultima perioada sunt indiguiri de baraje,amenajare de versanti ai raurilor,in care avem deja si lucrari realizate pe raurile DRAGAN si TIMIS realizate si in cooperare cu TEHNODOMUS ARAD.

constructii bihor, epurare

Lucrarile de ecologizare de la BAIA DE ARIES-ROSIA MONTANA, le-am efectuat impreuna cu Compania de constructii GAVELA. Parcurile industriale din judetul BIHOR cu prioritate cele din ORADEA si din zona metropolitana a acesteia, au ocupat de asemenea o mare parte din timpul destinat constructiilor de acest gen in perioada de la infintarea societati si pana astazi.

Executia tuturor acestor lucrari si evident a celor viitoare se asigura la nivel de performanta corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare. Personalul din cadrul companiei este de inalta si medie calificare cu experienta acumulata de-a lungul anilor in lucrari cu caracter deosebit .Calificarile angajatilor precum si a colaboratorilor pe perioade de executie sunt in meserii incepand de la diriginte de santier, constructor,instalatori,sudori,lacatusi,mecanici.

Conducerea companiei asigura echipamentul de lucru si de protectie conform prevederilor normativului cadru nr.57/1991 al mimisterului muncii si protectiei sociale. Executia lucrarrilor se realizeaza pe baza de grafice si seĀ  coreleaza cu posibilitatile de asigurare de catre beneficiari a resurselor financiare respectind standardele in vigoare pentru fiecare tip de lucrare in parte. Interesul primordial al societatii noastre este concentrat pe realizarea la termen si in conditii de calitate a lucrarilor beneficiarilor avand grija ca echipa care contribuie la atingerea scopului sa fie formata din muncitori atent selectionati pe baza istoricului si colaborarii avute anterior.